Гранд Каньон София – Начин на живот

Гранд Каньон е най-новият и първи по вида си план в страната ни на Гаранти Коза – водещ международен инвеститор с голям опит в строителството. Учредена още през 1948 г.. в Турция, Анкара, към днешна дата компанията е една от най- ценените и одобрявани в строителния сектор, както в Турция, така и Дубай, Русия, Япония.

luxury apartments

Гаранти Коза имат над двеста изградени проекти, като само част от тях са: – 1-вата линия на метрото в Истанбул, Най-големия Форд завод „ Отосан“ локализиран на площ 1 млн. м2, АККОЗА – Жилищен проект, наброяващ 7 000 апартаменти, Коза Парк – Проект на най- голямото изкуствено езеро, заобиколено от четири жилищни комплекса и над две хиляди и петстотин апартамента

Намиращ се в един от най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост 3, Гранд Каньон предлага всичко от което може да се нуждае едно настоящо семейство. В голяма близост до важни пътни участъци, офис центрове и красива гледка към една от хубавите планини в България – Витоша, също и прекия достъп до Метрото, благодарение на топла връзка ще са само малка част от комуникативността и характеристиките на местността, също така и комфорт, който комплексът ще предложи на своите обитатели.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от 3 сгради за живеене, имащи наименованията на едни от най-известните български планини – Витоша, Рила и Пирин, намиращи се на 32 000 м2, голям търговски център (алейно поставени магазини, елитни заведения и ресторанти) и паркинг под земята с над 1000 паркинг места, до които всеки живущ в комплекса ще има лесна топла връзка. Спрямо една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, проектира уникално единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното място, осигурява персоналното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, при положение, че едновременно с това им предоставя важните за всеки един модерен човек условия локализирани на едно пространство. Вземайки предвид заетоста на съвременния човек, Гранд Каньон съчетава нужните градски забавления с приятния чар на огромния дял зелени площи, намиращи се около комплекса.

Проектът обхваща 765 апартаменти, намиращи се на разгъната застроена площ от около сто тридесет и осем хиляди кв. метра. Рила Резидънс ще бъде 30 етажна жилищна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в самата сграда ще се разположи 5* хотел – безспорно един от най-популярните световни брандове, а от 18 до 30 етаж ще са поставени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1.2К м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Подобие на най-голямата и модерна такава, която се намира в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени wellness, фитнес център и плувен басейн.

Открийте още: луксозни имоти в софия