Как да изберете точния селфи стик?

selfie stick

Има 3 основни типа селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с възможност bluetooth. Тази пръчка може да се използва с Android или iPhone. Има малък на дръжката бутон, с който е възможно да се направи селфи.

Селфи стик, свързан към жака за слушалките на умното устройство. Тук също така има бутон, което може спокойно да натиснете, за да се снима.

Селфи пръчка без възможността на функция за дистанционно задействане. Някои от тези устройства се продават с Bluetooth дистанционно.

Съвет да не използвате пръчка за селфи, която не разполага с механизъм за задействане, понеже трябва да позлвате таймера на вашия собствен апарат, за да стане хубава снимка. Много е възможно дистанционното да бъде изгубено, а и много трудно може да се ползва докато придържате стика.

Най-правилния избор в този случай са именно тези с Вариант bluetooth, още повече ако желаете да си направите селфи от по-голямо разстояние без да използвате стика, като примерно го сложите до някаква стена.

Проблемът е, че е възможно да е прекалено трудно да комбинирате мобилния си с Bluetooth устройството, което е доста срещан проблем на потребителите. Също така не трябва да забравяте да зареждате акумулаторната батерия на стика, като ползвате USB кабел.

Аз лично бих избрал селфи пръчка, която има кабел за слушалки, като при самия него наистина няма неприятности по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, дава възможност на клиента да използва бутончето. Въпреки че точно този вариант не е от най-високотехнологичните, е доста ефикасно. А и наистина няма да ви донесе неприятности и да Ви арестуват в Южна Корея. Плюс това точно тези селфи стикове са значително по-евтина опция в сравнение с тези с Bluetooth опция.