CCFL ангелски очи

car tuningДизайна и формата на светлините правят колата различима от всички други. Следното оригинално решение за подчертаване на визията на леката кола и придаване на характерна и уникална особеност на профила е монтирането на светлини тип „Ангелски очи“.

Метода е разработен през 90-те години и до скоро се използваше само при стоковите модели. С навлизането на технологиите и подобряването на производствените процеси, възможно е да се купи отделен комплект ангелски очи, и по-късно да се вгради на автомобила.

В избиране на конкретния тип светлини е важно да се прегледа съвместимостта и възможността за вграждане на въпросния модел кола както и с типа на фара, с който е оборудван. Предлагат се и подобни рингове, подходящи за много видове фарове, без да се налага изрязване или допълнителни модификации.

По същността си ангелските очи биват рингове с плътно разположени във вътрешността си светодиоди, които опасват секцията на фара. Произвеждат се по три начина – CCFL – използваща хладен катод, подобно на луминисцентна светлина, LED – крушки лед и RGB – нова генерация „ангелски очи“, като излъчват два пъти по-ярка светлина в сравнение с тази на CCFL варианта. Удължен е животът им до 100 хиляди часа! Светлината на излъчване е в разнообразни цветове.

Би могло да се поставят като на предните така и на задните светлинни елементи на автомобила. Наистина няма проблем дали те ще бъдат използвани в частта на мигачите или фара.

Освен хубавия дизайн ринговете усилват и осветяването на пътния участък, правещи ги освен декоративен и полезен елемент, подобряващ шофирането през тъмната част от денонощието.

Достъпната цена и сравнително елементарния монтаж на повечето фарове, създават ангелските очи все по-искан тунинг аксесоар.

Чудесно решение за осъвременяване и освежаване на вашия лек автомобил.

Прочетете пълната информация: https://autopro.bg/